Nalaganje ...
dr. Tomaž Polak

dr. Tomaž Polak
št.: 20349 vir: ARIS

raziskovalec - aktiven v raziskovalni organizaciji
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.02.04  Biotehnika  Živalska produkcija in predelava  Predelava animalnih surovin 
Ključne besede
Živilstvo, znanost o mesu, tehnologija mesa, kakovostni parametri, tekočinska kromatografija, LC-MS/MS; fermentacije; mikotoksini; oleogeli / hidrogeli
Bibliografija Reprezentativne bibliografske enote | Osebna | COBISS+
vir: COBISS
vir: SICRIS
Upoš. tč.
744,64
A''
198,22
A'
335,34
A1/2
384,98
CI10
1.347
CImax
121
h10
20
A1
2,6
A3
0,9
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024 (2019, 2020, 2021, 2022, 2023)
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 71  1.516  1.360  19,15 
Scopus 75  1.759  1.588  21,17 
Mentorstvo mladim raziskovalcem
vir: ARIS
št. Ime in priimek Vrsta usposabljanja Obdobje Evidenčna št.
1 Iva Zahija Jazbec   Bol. dr. študij  1.10.2020 - 30.9.2024  39995 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Diploma  Univ. dipl. ing. živ. teh.   Živilstvo  SI Univerza v Ljubljani,Biothniška fakulteta 1999 
Doktorat znanosti  Doktor znanosti    SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2003 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Zaposlitve
vir: ARIS
Tip zaposlitve Razisk. org. Razisk. skup. Datum zaposlitve Delovno mesto Vloga Naziv
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (120%, RD:20%)  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta  Skupina za tehnologijo mesa  1.12.1999  Asistent z doktoratom  Raziskovalec  Izredni profesor 
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. BI-RS/23-25-008  Vsebnost resveratrola v grozdju avtohtonih sort vinske trte iz treh različnih sistemov proizvodnje   1.7.2023 - 31.12.2025  dr. Tomaž Polak   472 
2. V4-1109  Analiza onesnaženosti in možnosti za zmanjšanje policikličnih aromatskih ogljikovodikov v živilih   1.10.2011 - 30.9.2013  dr. Božidar Žlender   3.154 
3. V4-1079  Fitofenoli za izboljšanje varnosti in obstojnosti živil   1.10.2010 - 30.9.2012  dr. Sonja Smole - Možina   6.443 
4. V4-1047  Slovenske prehranske tabele - živila rastlinskega izvora   1.10.2010 - 30.9.2012  dr. Terezija Golob   4.395 
5. J1-2054  Molekularni mehanizmi sinergističnih in antagonističnih toksičnih učinkov heterocikličnih aminov v kombinaciji z bioaktivnimi prehranskimi onesnažili in naravnimi sestavinmi   1.5.2009 - 30.4.2012  dr. Metka Filipič   6.564 
6. V4-0317  Preprečevanje prehitrega staranja slovenskih belih vin   1.10.2006 - 30.9.2009  dr. Tatjana Košmerl   4.710 
7. J4-6475  Nastanek in analitika heterocikličnih aminov v toplotno obdelanem mesu   1.7.2004 - 30.6.2007  dr. Lea Demšar   3.266 
8. M4-0007  Uravnotežena in varna prehrana bojevnika - PREBOJ   1.7.2004 - 31.12.2006  dr. Janez Hribar   9.840 
9. V4-0881  Celostni razvoj tehnologij domače predelave živil rastlinskega izvora za izboljšanje kakovosti hrane in zdravja ljudi   1.10.2003 - 30.9.2006  dr. Janez Hribar   4.348 
10. V4-0116  Slovenske prehranske tabele - meso in mesni izdelki   1.9.2004 - 31.8.2006  dr. Terezija Golob   8.508 
11. V4-0876  Uvedba novih nedestruktivnih metod za zagotavljanje varne in kakovostne hrane na osnovi magnetne resonance   1.10.2003 - 30.9.2005  dr. Gojmir Lahajnar   8.021 
12. V4-0763  Kriteriji prepoznavnosti avtohtonih slovenskih izdelkov iz bučnih semen in tipizacija bučnega olja   1.10.2002 - 30.9.2005  dr. Marjan Simčič   4.495 
13. V4-0736  Rejski in tehnološki dejavniki kakovosti in prehranske vrednosti kunčjega mesa   1.10.2002 - 30.9.2005  dr. Božidar Žlender   4.732 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2018 - 31.12.2027 dr. Rajko Vidrih   4.354 
2. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2013 - 31.12.2017 dr. Rajko Vidrih   5.064 
3. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2009 - 31.12.2012 dr. Božidar Žlender   4.851 
4. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2004 - 31.12.2008 dr. Božidar Žlender   4.544 
5. P0-0564-0481  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.1999 - 31.12.2003 dr. Božidar Žlender   4.382 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno