Nalaganje ...
Skupine vir: ARIS

Skupina za tehnologijo mesa

Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.02.04  Biotehnika  Živalska produkcija in predelava  Predelava animalnih surovin 

Koda Veda Področje
T430  Tehnološke vede  Tehnologija hrane in pijač 
B420  Biomedicinske vede  Prehrana 
Ključne besede
živilstvo, znanost o mesu, tehnologija mesa, tehnologija gotovih jedi, vrednotenje kakovosti
Vrednotenje (metodologija)
vir: COBISS
Upoš. tč.
1.547,26
A''
198,22
A'
456,38
A1/2
506,02
CI10
1.844
CImax
134
h10
23
A1
4,9
A3
1,8
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 88  1.973  1.792  20,36 
Scopus 93  2.331  2.133  22,94 
Raziskovalci (6)
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Status Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  07783  dr. Lea Demšar  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  462 
2.  39996  Katja Japelj  Živalska produkcija in predelava  Strokovni ali tehnični sodelavec  13 
3.  55366  Mojca Kuhar  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  27 
4.  31916  dr. Mateja Lušnic Polak  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  128 
5.  20349  dr. Tomaž Polak  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  418 
6.  39995  Iva Zahija Jazbec  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  24 
Raziskovalni projekti ARIS (5) Legenda
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS (4) Legenda
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja skupine Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana  1.1.2018 - 31.12.2027  dr. Rajko Vidrih  4.354 
2.  P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana  1.1.2013 - 31.12.2017  dr. Rajko Vidrih  5.064 
3.  P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana  1.1.2009 - 31.12.2012  dr. Božidar Žlender  4.851 
4.  P0-0564-0481  Integrirano živilstvo in prehrana  1.1.1999 - 31.12.2003  dr. Božidar Žlender  4.382 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno