Nalaganje ...
mag. Marlena Skvarča

mag. Marlena Skvarča
št.: 09837 vir: ARIS

raziskovalka – ni zaposlena v raziskovalni organizaciji
Telefon (01) 423 11 61
  marlena.skvarcaat signbf.uni-lj.si
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.02.04  Biotehnika  Živalska produkcija in predelava  Predelava animalnih surovin 
Ključne besede
živilstvo, znanost o mesu, tehnologija mesa, tehnologija gotovih jedi, vrednotenje kakovosti, gastronomija
Upoš. tč.
23,53
A''
0
A'
0
A1/2
0
CI10
59
CImax
28
h10
3
A1
0,06
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 70  66  22 
Scopus 89  85  28,33 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Visoka šola  Univ. dipl. inž. živil. tehnologij  Oddelek za živilsko tehnolog.  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 1976 
Magisterij    Znanost o živilih  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 1992 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. J4-6475  Nastanek in analitika heterocikličnih aminov v toplotno obdelanem mesu   1.7.2004 - 30.6.2007  dr. Lea Demšar   3.266 
2. V4-0116  Slovenske prehranske tabele - meso in mesni izdelki   1.9.2004 - 31.8.2006  dr. Terezija Golob   8.508 
3. V4-0736  Rejski in tehnološki dejavniki kakovosti in prehranske vrednosti kunčjega mesa   1.10.2002 - 30.9.2005  dr. Božidar Žlender   4.732 
4. V4-0472  Kakovost jajc in perutninskega mesa iz sonaravnih rej   1.1.2002 - 31.10.2004  dr. Antonija Holcman   4.542 
5. V4-0468  Prehranske tablice in baza podatkov o sestavi hrane in pijač   1.11.2001 - 31.10.2003  dr. Terezija Golob   4.487 
6. V4-0280  Prireja janjčjega mesa   1.11.1999 - 31.10.2001  dr. Mihael Gajster   2.353 
7. L4-1383  Kakovost prireje domačih živali v sonaravnih rejah v Sloveniji   1.1.1999 - 30.6.2001  dr. Antonija Holcman   7.192 
8. L4-1475  Sestava in prehranska vrednost govejega mesa slovenskega porekla   1.1.1999 - 30.6.2001  dr. Božidar Žlender   3.119 
9. L4-1480  Stabilizacija in uporabnost alternativnega pigmenta razsoljenega mesa   1.1.1999 - 30.6.2001  dr. Marjeta Stevanović   2.603 
10. L4-9032  Fizikalnokemična karakterizacija tekočih triacilglicerolov   1.1.1997 - 31.12.1999  dr. Florijan Klofutar   1.229 
11. V4-9118  Prehranski vplivi na kakovost živil živilskega izvora, komplementarna vrednost rastlinskih živil in metode za merjenje kakovosti z vidi   1.10.1997 - 30.9.1999  dr. Karl Salobir   6.878 
12. L4-8833  Pitovne in klavne lastnosti ter kakovost mesa piščancev različnega genotipa in iz različnih tehnologij reje   1.1.1997 - 31.12.1998  dr. Antonija Holcman   2.296 
13. L4-7386  Preprečevanje   1.1.1996 - 31.12.1998  dr. Andrej Frohlich   1.277 
14. L4-7382  Sinteza alternativnega pigmenta razsoljenega mesa in njegova uporaba v izdelkih na osnovi mesnih emulzij   1.1.1996 - 31.12.1998  dr. Božidar Žlender   1.522 
15. L4-7324  Tehnološki in prehranski vidik termostabilnih rastlinskih maščob   1.1.1996 - 31.12.1998  mag. Marlena Skvarča   1.435 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P0-0564-0481  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.1999 - 31.12.2003 dr. Božidar Žlender   4.382 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno