Nalaganje ...
Projekti / Programi vir: ARIS

Pitovne in klavne lastnosti ter kakovost mesa piščancev različnega genotipa in iz različnih tehnologij reje

Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.02.01  Biotehnika  Živalska produkcija in predelava  Genetika in selekcija 
Vrednotenje (metodologija)
vir: COBISS
Organizacije (2) , Raziskovalci (7)
0402  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za zootehniko
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Vloga Obdobje Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  05096  mag. Marko Čepon  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  1997 - 1998  461 
2.  08187  dr. Antonija Holcman  Živalska produkcija in predelava  Vodja  1998  402 
3.  12520  Jana Tavčar  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  1997 - 1998  173 
4.  14933  dr. Dušan Terčič  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  1997 - 1998  227 
0490  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Vloga Obdobje Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  04450  mag. Alenka Rajar  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  1997 - 1998  79 
2.  09837  mag. Marlena Skvarča  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  1997 - 1998  513 
3.  03100  dr. Božidar Žlender  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  1997 - 1998  751 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno