Nalaganje ...
dr. Maša Hribar

dr. Maša Hribar
št.: 39476 vir: ARIS

raziskovalka – aktivna v raziskovalni organizaciji
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
3.08.00  Medicina  Javno zdravstvo (varstvo pri delu)   
4.03.00  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava   

Koda Veda Področje
B420  Biomedicinske vede  Prehrana 
B680  Biomedicinske vede  Javno zdravstvo, epidemiologija 
Bibliografija Reprezentativne bibliografske enote | Osebna | COBISS+
vir: COBISS
vir: SICRIS
Upoš. tč.
453,25
A''
92,53
A'
290,6
A1/2
412,96
CI10
635
CImax
293
h10
12
A1
1,74
A3
0,21
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024 (2019, 2022, 2023)
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 34  689  553  16,26 
Scopus 34  763  627  18,44 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Zaposlitve
vir: ARIS
Tip zaposlitve Razisk. org. Razisk. skup.
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (100%, RD:100%)  INŠTITUT ZA NUTRICIONISTIKO, Ljubljana  Prehrana in javno zdravje 
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. J1-60016  Mikotoksini in njihove kompleksne mešanice: pomen za zdravje ljudi zaradi izpostavljenosti kontaminirani hrani   1.1.2025 - 31.12.2027  dr. Matjaž Novak   2.970 
2. V3-24050  Prehranski in drugi dejavniki tveganja za kronične nenalezljive bolezni odraslih – pilotna raziskava SI.Health   1.10.2024 - 30.9.2027  dr. Živa Lavriša   3.078 
3. V4-24027  Trajnostna prehrana v izobraževalnih ustanovah: spodbujevalna orodja in živi laboratorij za zeleni prehod (GreenSchoolMeals)   1.10.2024 - 30.9.2027  dr. Aleš Kuhar   3.335 
4. V3-24049  Strokovne podlage za trženje varnih in kakovostnih prehranskih dopolnil v Republiki Sloveniji   1.10.2024 - 30.9.2026  dr. Urška Blaznik   1.645 
5. L3-50125  Izzivi pri doseganju ustreznega prehranskega statusa žensk v rodni dobi   1.10.2023 - 30.9.2026  dr. Katja Žmitek   1.627 
6. L7-50154  Priložnosti za povečanje uživanja lokalnega sadja in zelenjave med prebivalci Slovenije   1.10.2023 - 30.9.2026  dr. Anita Kušar   3.450 
7. L7-50044  Učinkovitost in varnost dopolnjevanja prehrane za kakovost spanja: znanstveno utemeljeni dokazi kot podlaga za informirane odločitve   1.10.2023 - 30.9.2026  dr. Igor Pravst   3.981 
8. V3-2310  Pomen povezovanja prehranskih vsebin in organizirane šolske prehrane na primeru polnozrnatih živil   1.10.2023 - 30.9.2025  dr. Urška Blaznik   1.939 
9. V3-2105  Spremljanje izločenega natrija, kalija in joda v 24-urnem urinu na ravni odrasle populacije v Sloveniji   1.10.2021 - 30.11.2023  dr. Ivan Eržen   3.170 
10. L7-1849  Izzivi doseganja ustrezne preskrbljenosti z vitaminom D pri odraslih prebivalcih   1.7.2019 - 31.12.2022  dr. Katja Žmitek   3.193 
11. V3-1901  Merila za dodeljevanje simbola za dodatno označevanje živil z ugodnejšo prehransko sestavo   1.11.2019 - 31.10.2021  dr. Igor Pravst   801 
12. L4-9305  Lokalno pridelana ajda kot surovina za proizvodnjo kakovostnih živil   1.7.2018 - 30.6.2021  dr. Anita Kušar   7.030 
13. L3-9290  Sladkor v prehrani: razpoložljivost v živilih, prehranski vnosi in vplivi na zdravje   1.7.2018 - 30.6.2021  dr. Igor Pravst   5.480 
14. V3-1908  Delež bolnikov s sladkorno boleznijo tipa 2, ki se zdravijo brez zdravil, in delež oseb z neprepoznano sladkorno boleznijo   1.11.2019 - 30.4.2021  dr. Ivan Eržen   2.444 
15. L3-8213  Prehrana otrok in odraslih kot zaščitni dejavnik ali dejavnik zdravstvenih tveganj   1.5.2017 - 30.4.2020  dr. Irena Rogelj   8.196 
16. L4-7552  Optimizacija predelave ječmena in ajde za trajnostno pridobivanje živil z visoko uporabno vrednostjo.   1.3.2016 - 28.2.2019  dr. Ivan Kreft   6.022 
17. L3-7538  Trans maščobe v živilih in njihov populacijski vnos - implikacije za javno zdravje   1.3.2016 - 28.2.2019  dr. Igor Pravst   6.279 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. I0-0054  Infrastrukturni program spremljanja sestav in označevanja živil   1.1.2022 - 31.12.2027 dr. Igor Pravst   525 
2. P3-0395  Prehrana in javno zdravje   1.1.2019 - 31.12.2027 dr. Igor Pravst   4.693 
3. P3-0395  Prehrana in javno zdravje   1.1.2015 - 31.12.2018 dr. Igor Pravst   4.525 
Mednarodni projekti
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. H2020-FNS-Cloud-225166  Food Nutrition Security Cloud   1.10.2019 - 30.9.2023    
Nimamo soglasja raziskovalca za objavo drugih podatkov.
Zgodovina ogledov
Priljubljeno