Koda | Veda | Področje | Podpodročje |
---|---|---|---|
4.02.04 | Biotehnika | Živalska produkcija in predelava | Predelava animalnih surovin |
4.03.07 | Biotehnika | Rastlinska produkcija in predelava | Tehnologija živil rastlinskega izvora |
Baza | Povezani zapisi | Citati | Čisti citati | Povprečje čistih citatov |
---|---|---|---|---|
WoS | 38 | 1.165 | 1.094 | 28,79 |
Scopus | 41 | 1.390 | 1.318 | 32,15 |
Stopnja izobrazbe | Strokovni naziv | Študijska smer | Fakulteta | Leto |
---|---|---|---|---|
Visoka šola | Univ. dipl. inž. živil. tehnol. | Živilska tehnologija |
|
2002 |
Doktorat znanosti | Doktorica znanosti |
|
2012 |
Tip zaposlitve | Razisk. org. | Razisk. skup. | Datum zaposlitve | Delovno mesto | Vloga | Naziv |
---|---|---|---|---|---|---|
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (120%, RD:20%) |
|
15.5.2002 | Asistentka z doktoratom | Raziskovalec | Izredni profesor |
št. | Evidenčna št. | Naziv | Obdobje | Vodja | Štev. publikacij |
---|---|---|---|---|---|
1. | P3-0395 |
|
1.1.2019 - 31.12.2027 |
|
4.693 |
2. | P3-0395 |
|
1.1.2015 - 31.12.2018 |
|
4.525 |
3. | P4-0234 |
|
1.1.2013 - 31.12.2017 |
|
5.064 |
št. | Evidenčna št. | Naziv | Obdobje | Vodja | Štev. publikacij |
---|---|---|---|---|---|
1. | ERASMUS+-TRADINNOV |
|
1.11.2023 - 30.10.2026 |
|
|
2. | HORIZON-EntreCompFood |
|
1.1.2020 - 31.1.2023 |
|