Nalaganje ...
dr. Tomaž Požrl

dr. Tomaž Požrl
št.: 19203 vir: ARIS

raziskovalec - aktiven v raziskovalni organizaciji
Telefon (01) 423 11 61
  tomaz.pozrlat signbf.uni-lj.si
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.03.07  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava  Tehnologija živil rastlinskega izvora 
Ključne besede
tehnologija predelave sadja, vrtnin, žit, piva, pakiranje živil, embalaža
Bibliografija Reprezentativne bibliografske enote | Osebna | COBISS+
vir: COBISS
vir: SICRIS
Upoš. tč.
179,36
A''
112,61
A'
112,61
A1/2
137,93
CI10
309
CImax
60
h10
11
A1
0,73
A3
1,17
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024 (2019, 2020, 2021, 2022, 2023)
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 23  301  269  11,7 
Scopus 23  374  340  14,78 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Visoka šola    Živilska tehnologija  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 1997 
Magisterij  Magister znanosti  Živilska tehnologija  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2001 
Doktorat znanosti  Doktor znanosti  Živilstvo  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2009 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Zaposlitve
vir: ARIS
Tip zaposlitve Razisk. org. Razisk. skup. Datum zaposlitve Delovno mesto Vloga Naziv
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (120%, RD:20%)  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta  Skupina za tehnologije, prehrano in vino  19.10.1998  Visokošolski učitelj, izredni profesor  Raziskovalec  Izredni profesor 
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. V4-1409  Tehnologija pridelave hrušk in češenj   1.7.2014 - 30.6.2017  dr. Tatjana Unuk   7.964 
2. V4-1109  Analiza onesnaženosti in možnosti za zmanjšanje policikličnih aromatskih ogljikovodikov v živilih   1.10.2011 - 30.9.2013  dr. Božidar Žlender   3.154 
3. V4-1115  Novi tehnološki ukrepi za pridelavo sadja brez uporabe zaščitnih sredstev   1.10.2011 - 30.9.2013  dr. Janez Hribar   6.197 
4. V4-1047  Slovenske prehranske tabele - živila rastlinskega izvora   1.10.2010 - 30.9.2012  dr. Terezija Golob   4.395 
5. M4-0119  Prehrana v izrednih razmerah-POVIR   1.6.2006 - 31.5.2008  dr. Janez Hribar   7.388 
6. V4-0881  Celostni razvoj tehnologij domače predelave živil rastlinskega izvora za izboljšanje kakovosti hrane in zdravja ljudi   1.10.2003 - 30.9.2006  dr. Janez Hribar   4.348 
7. V4-0763  Kriteriji prepoznavnosti avtohtonih slovenskih izdelkov iz bučnih semen in tipizacija bučnega olja   1.10.2002 - 30.9.2005  dr. Marjan Simčič   4.495 
8. V4-0471  Prehranski vplivi na kakovost živil živalskega izvora, komplementarna vrednost rastlinskih živil in metode za merjenje kakovosti   1.1.2002 - 31.10.2004  dr. Janez Salobir   6.386 
9. V4-0467  Varnost in kakovost živil v modificirani atmosferi   1.1.2002 - 31.10.2004  dr. Andrej Plestenjak   4.068 
10. V4-0468  Prehranske tablice in baza podatkov o sestavi hrane in pijač   1.11.2001 - 31.10.2003  dr. Terezija Golob   4.487 
11. V4-0402  Bioprocesi priprave funcionalnih dodatkov živil   1.10.2000 - 30.9.2003  dr. Martin Batič   4.220 
12. V4-0407  Izboljšanje parametrov kakovosti slovenskih vin   1.10.2000 - 30.9.2003  dr. Tatjana Košmerl   3.050 
13. V4-0398  Priprava standardov za kontrolo živilskih proizvodov iz dopolnilne dejavnosti   1.10.2000 - 30.9.2003  dr. Rajko Vidrih   4.243 
14. V4-0302  Pakiranje živil v modificirani atmosferi   1.11.1999 - 31.10.2001  dr. Andrej Plestenjak   3.136 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2018 - 31.12.2027 dr. Rajko Vidrih   4.354 
2. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2013 - 31.12.2017 dr. Rajko Vidrih   5.064 
3. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2009 - 31.12.2012 dr. Božidar Žlender   4.851 
4. P0-0564-0481  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.1999 - 31.12.2003 dr. Božidar Žlender   4.382 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno