Nalaganje ...
dr. Diana Paveljšek

dr. Diana Paveljšek
št.: 36376 vir: ARIS

raziskovalka – aktivna v raziskovalni organizaciji
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.02.00  Biotehnika  Živalska produkcija in predelava   
Bibliografija Reprezentativne bibliografske enote | Osebna | COBISS+
vir: COBISS
vir: SICRIS
Upoš. tč.
130,53
A''
26,87
A'
41,87
A1/2
94,54
CI10
108
CImax
33
h10
5
A1
0,46
A3
0,55
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024 (2019, 2020, 2021, 2022, 2023)
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 10  100  94  9,4 
Scopus 11  113  107  9,73 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Zaposlitve
vir: ARIS
Tip zaposlitve Razisk. org. Razisk. skup.
Delovno razmerje po pogodbi o zaposlitvi (100%, RD:100%)  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta  Inštitut za mlekarstvo 
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P4-0097  Prehrana in mikrobna ekologija prebavil   1.1.2019 - 31.12.2027 dr. Bojana Bogovič Matijašić   4.216 
2. P4-0097  Prehrana in mikrobna ekologija prebavil   1.1.2014 - 31.12.2018 dr. Bojana Bogovič Matijašić   4.484 
3. P4-0097  Prehrana in ekologija prebavil   1.1.2009 - 31.12.2013 dr. Gorazd Avguštin   5.471 
Mednarodni projekti
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. INTERREG-DAIRY+  Skupni pristopi krožnega biogospodarstva za valorizacijo mlečnih stranskih proizvodov   15.4.2024 - 14.4.2026 dr. Bojana Bogovič Matijašić    
2. COST-PIMENTO  Promoting Innovation of ferMENTed fOods   8.11.2021 - 7.11.2025 dr. Bojana Bogovič Matijašić    
Nimamo soglasja raziskovalca za objavo drugih podatkov.
Zgodovina ogledov
Priljubljeno