Nalaganje ...
dr. Irma Vuk

dr. Irma Vuk
št.: 17107 vir: ARIS

raziskovalka – ni zaposlena v raziskovalni organizaciji
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.00.00  Biotehnika     
4.03.00  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava   
Ključne besede
vinogradništvo, klonska selekcija, ampelografija, virologija
Upoš. tč.
0
A''
0
A'
0
A1/2
0
CI10
92
CImax
48
h10
5
A1
0
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 154  141  20,14 
Scopus 10  183  162  16,2 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Visoka šola  Univ. dipl. inž. kmetijstva  Agronomija  SI Univerza v Ljubljani,BF - Agronomija 1996 
Magisterij  Magistrica znanosti  Agronomija  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 1999 
Doktorat znanosti  Doktorica znanosti    SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2002 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. V4-1056  Determinacija in vrednotenje genskih virov oljk v nacionalnih kolekcijah Slovenije z uporabo markerjev DNA   1.10.2010 - 30.9.2012  dr. Dunja Bandelj   1.536 
2. J4-2296  Transkriptom plodu oljke ? razvoj oznak izraženih zaporedij (EST) oljčnega plodu za študije tkivno specifičnih metabolnih poti   1.5.2009 - 30.4.2012  dr. Jernej Jakše   3.405 
3. V4-0557  Prilagajanje tehnologij pridelave vremenskim razmeram za doseganje visokih in kakovostnih pridelkov oljk in oljčnega olja   1.3.2009 - 29.2.2012  dr. Dunja Bandelj   2.238 
4. J1-0017  Vzorci in procesi v biodiverziteti jugovzhodne Evrope   1.2.2008 - 30.1.2011  dr. Boris Kryštufek   2.647 
5. V4-0318  Izdelava podatkovne baze DNA opisov tradicionalnih oljčnih sort slovenske Istre za podporo sledljivosti istrskega oljčnega olja in za potrebe pospeševanja gojenja starejših oljčnih sort   1.10.2006 - 30.9.2008  dr. Jernej Jakše   1.586 
6. J1-6040  Biološka raznovrstnost dveh virusov vinske trte in njun pomen za rastlino   1.7.2004 - 30.6.2007  dr. Maja Ravnikar   2.819 
7. L3-6006  Prionske bolezni in njihova diagnostika   1.7.2004 - 30.6.2007  dr. Vladka Čurin Šerbec   5.317 
8. J1-6001  Kemijsko in biološko sledenje neonikotinoidov in njihovega vpliva v okolju   1.2.2004 - 30.1.2007  dr. Polonca Trebše   3.295 
9. V4-0742  Možnosti izboljšanja kakovosti grozdja z uravnavanjem vodnega statusa pri vinski trti   1.10.2002 - 30.9.2006  mag. Boris Koruza   2.160 
10. V4-0762  Terroir kot element konkurenčnosti pridelave grozdja sorte rebula v Goriških brdih   1.10.2002 - 30.9.2006  dr. Polonca Trebše   2.409 
11. V4-0738  Fiziološki in kakovostni mejniki integrirane pridelave grozdja   1.10.2002 - 30.9.2005  dr. Zora Korošec-Koruza   2.772 
12. V4-0449  Dopolnjevanje ampelografskih osnov pridelave grozdja sorte Refošk v Sloveniji   1.1.2002 - 31.10.2004  dr. Valentina Usenik   3.185 
13. V4-0458  Uvajanje hitrejših metod za odkrivanje virusov v certifikaciji vinske trte   1.1.2002 - 31.10.2004  dr. Zora Korošec-Koruza   1.882 
14. V4-0278  Razvoj tehnoloških postopkov v integrirani pridelavi grozdja in uskladitev smernic z normativi EU   1.11.1999 - 31.10.2001  dr. Stanislav Vršič   2.526 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P1-0078  Biodiverziteta   1.1.2009 - 31.12.2012 dr. Boris Kryštufek   6.345 
2. P1-0078  Biodiverziteta   1.1.2004 - 31.12.2008 dr. Boris Kryštufek   4.862 
3. P4-0165  Rastlinska fiziologija in biotehnologija   1.1.2004 - 31.12.2008 dr. Maja Ravnikar   4.273 
4. P0-0515-0481  Sadjarstvo - vinogradništvo - vrtnarstvo   1.1.1999 - 31.12.2003 dr. Franci Štampar   4.422 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno