Nalaganje ...
dr. Dejan Došler

dr. Dejan Došler
št.: 23482 vir: ARIS

raziskovalec - ni zaposlen v raziskovalni organizaciji
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.02.04  Biotehnika  Živalska produkcija in predelava  Predelava animalnih surovin 
Ključne besede
Živilstvo, znanost o mesu, tehnologija mesa, kakovostni parametri
Bibliografija Reprezentativne bibliografske enote | Osebna | COBISS+
vir: COBISS
vir: SICRIS
Upoš. tč.
0
A''
0
A'
0
A1/2
0
CI10
42
CImax
42
h10
1
A1
0
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 59  56  56 
Scopus 63  59  59 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Visoka šola  Univ. dipl. inž. živ. teh.   Oddelek za živilstvo  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2001 
Doktorat znanosti  Doktor znanosti  Živilstvo  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2007 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. J4-6475  Nastanek in analitika heterocikličnih aminov v toplotno obdelanem mesu   1.7.2004 - 30.6.2007  dr. Lea Demšar   3.266 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2004 - 31.12.2008 dr. Božidar Žlender   4.544 
2. P0-0564-0481  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.1999 - 31.12.2003 dr. Božidar Žlender   4.382 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno