Nalaganje ...
dr. Tatjana Vrščaj Vodošek

dr. Tatjana Vrščaj Vodošek
št.: 22418 vir: ARIS

raziskovalka – ni zaposlena v raziskovalni organizaciji
  tatjana.vrscajat signzrs.upr.si
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.03.00  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava   
4.03.07  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava  Tehnologija živil rastlinskega izvora 
Ključne besede
Vino, kakovost, maceracija, fenolne snovi, mlečno-kislinska fermantacija, HACCP
Upoš. tč.
0
A''
0
A'
0
A1/2
0
CI10
19
CImax
19
h10
1
A1
0
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 24  23  23 
Scopus 25  24  24 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Visoka šola  Univ. dipl. ing. živil. teh.   Živilska tehnologija  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 1999 
Magisterij  Magistrica znanosti    SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2004 
Doktorat znanosti  Doktorica znanosti  Živilstvo  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2007 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. L4-7595  Razvoj sistema za procesno vodenje fermentacij v vinarstvu   1.9.2005 - 31.8.2008  dr. Štefan Čelan   2.756 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P1-0078  Biodiverziteta   1.1.2004 - 31.12.2008 dr. Boris Kryštufek   4.862 
2. P4-0234  Integrirano živilstvo in prehrana   1.1.2004 - 31.12.2008 dr. Božidar Žlender   4.544 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno