Nalaganje ...
Projekti / Programi vir: ARIS

Prireja svinjine z lastnostmi funkcionalnega živila za bolj zdravo prehrano prebivalstva

Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.00.00  Biotehnika     
Vrednotenje (metodologija)
vir: COBISS
Organizacije (2) , Raziskovalci (12)
0481  Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Vloga Obdobje Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  07783  dr. Lea Demšar  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004  462 
2.  00886  dr. Janez Salobir  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004 - 2005  678 
3.  00396  dr. Karl Salobir  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004  300 
4.  03100  dr. Božidar Žlender  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004  751 
0489  Emona, Razvojni center za prehrano, d.o.o.
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Vloga Obdobje Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  15561  dr. Matjaž Červek  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004 - 2005  96 
2.  12209  dr. Mihael Gajster  Živalska produkcija in predelava  Vodja  2002 - 2005  67 
3.  19401  Nataša Jelerčič  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004 
4.  19948  Justina Jenko Bernot    Raziskovalec  2004 
5.  11888  dr. Miran Kastelic  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004  109 
6.  19949  Zdenka Mauser    Raziskovalec  2004 
7.  10085  mag. Mateja Vendramin Pintar  Kemija  Raziskovalec  2004 - 2005  15 
8.  22494  mag. Sergeja Vidaković  Živalska produkcija in predelava  Raziskovalec  2004 - 2005 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno