Nalaganje ...
Skupine vir: ARIS

Center za raziskave vina

Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.03.01  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava  Kmetijske rastline 
4.03.07  Biotehnika  Rastlinska produkcija in predelava  Tehnologija živil rastlinskega izvora 
4.06.04  Biotehnika  Biotehnologija  Mikrobna biotehnologija 
Ključne besede
Biotehniške vede, Rastlinska produkcija in predelava, Kmetijske rastline, tehnologija živil rastlinskega izvora, mikrobna tehnologija
Vrednotenje (metodologija)
vir: COBISS
Upoš. tč.
1.082,65
A''
0
A'
560,73
A1/2
685,59
CI10
4.018
CImax
189
h10
36
A1
3,71
A3
2,27
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 148  4.882  4.188  28,3 
Scopus 154  5.553  4.796  31,14 
Raziskovalci (10)
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Status Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  38766  dr. Guillaume Antalick  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  118 
2.  22504  dr. Lorena Butinar  Biologija  Raziskovalec  140 
3.  35364  dr. Erika Jež  Varstvo okolja  Raziskovalec  47 
4.  38263  mag. Marko Lesica  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  17 
5.  26511  dr. Mitja Martelanc  Kemija  Raziskovalec  79 
6.  21387  dr. Branka Mozetič Vodopivec  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  153 
7.  18467  dr. Maruša Pompe Novak  Biotehnologija  Raziskovalec  310 
8.  34544  dr. Tatjana Radovanović  Kemija  Raziskovalec  22 
9.  36437  dr. Jan Reščič  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  53 
10.  17102  dr. Melita Sternad Lemut  Rastlinska produkcija in predelava  Raziskovalec  124 
Raziskovalni projekti ARIS (4) Legenda
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja skupine Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  L4-1842  Vpliv težkih kovin na staranje belih vin  1.7.2019 - 30.6.2023  dr. Guillaume Antalick  2.511 
2.  Z4-7189  Utiranje poti zeleni zaščiti vinograda s pomočjo naprednega metabolomskega pristopa  1.1.2016 - 31.12.2017  dr. Melita Sternad Lemut  124 
3.  J4-4300  Geni, ki pogojujejo aromatiko vina  1.7.2011 - 30.6.2014  dr. Lorena Butinar  3.954 
4.  V4-1079  Fitofenoli za izboljšanje varnosti in obstojnosti živil  1.10.2010 - 30.9.2012  dr. Sonja Smole - Možina  6.443 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno