Nalaganje ...
dr. Katja Povhe Jemec

dr. Katja Povhe Jemec
št.: 18126 vir: ARIS

raziskovalka – ni zaposlena v raziskovalni organizaciji
Znanje tujih jezikov
Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
4.06.04  Biotehnika  Biotehnologija  Mikrobna biotehnologija 
Ključne besede
kvasovke, vinske kvasovke, alkoholna fermentacija, mošt mikroflora, dinamika rasti, kariotipizacija
Upoš. tč.
8,7
A''
0
A'
0
A1/2
0
CI10
46
CImax
16
h10
4
A1
0,02
A3
0
Podatki za zadnjih 5 let (citati za zadnjih 10 let) na dan 12. oktober 2025; Podatki za izračun ocene A3 se nanašajo na obdobje 2020-2024
Podatki za razpise ARIS ( 23.05.2022 – Ciljni raziskovalni programi, arhiv )
Bibliografski kazalci uspešnosti za izvolitev v naziv
vir: COBISS
Baza Povezani zapisi Citati Čisti citati Povprečje čistih citatov
WoS 120  112  28 
Scopus 140  128  18,29 
Izobrazba
vir: ARIS
Stopnja izobrazbe Strokovni naziv Študijska smer Fakulteta Leto
Visoka šola  Univ. dipl. inž. živilske tehnolo  Živilska tehnologija  SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 1997 
Doktorat znanosti  Doktorica znanosti    SI Univerza v Ljubljani,Biotehniška fakulteta 2003 
Doktorske disertacije in druga zaključna dela Prikaži
Pridobivanje rezultatov je v teku
vir: COBISS
Raziskovalni projekti ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. J4-6249  Vpliv interakcij kromovih in železovih zvrsti na delovanje kvasne celice   1.7.2004 - 30.6.2007  dr. Peter Raspor   5.374 
2. V4-0591  Vpliv izbranih fitofarmacevtskih sredstev za združbo kvasovk grozdne jagode   1.1.2002 - 31.10.2005  dr. Peter Raspor   4.183 
Raziskovalni in infrastrukturni programi ARIS Legenda
vir: ARIS
št. Evidenčna št. Naziv Obdobje Vodja Štev. publikacij
1. P4-0116  Mikrobiologija in biotehnologija živil in okolja   1.1.2004 - 31.12.2008 dr. Peter Raspor   6.811 
2. P0-0561-0481  Mikrobna biotehnologija in mikrobiologija   1.1.1999 - 31.12.2003 dr. Peter Raspor   4.580 
Zgodovina ogledov
Priljubljeno