Nalaganje ...
Projekti / Programi vir: ARIS

Avtentična gastronomija: kako tuji turisti zaznavajo avtentično gastronomijo obeh držav - ali smo resnično drugačni?

Raziskovalna dejavnost

Koda Veda Področje Podpodročje
5.02.02  Družboslovje  Ekonomija  Poslovne vede 

Koda Veda Področje
5.02  Družbene vede  Ekonomija in poslovne vede 
Vrednotenje (metodologija)
vir: COBISS
Organizacije (2) , Raziskovalci (1)
1718  Univerza na Primorskem Fakulteta za turistične študije Portorož - Turistica
št. Evidenčna št. Ime in priimek Razisk. področje Vloga Obdobje Štev. publikacijŠtev. publikacij
1.  35624  dr. Marko Kukanja  Ekonomija  Vodja  2024  106 
1822  Univerza na Primorskem, Fakulteta za humanistične študije
Zgodovina ogledov
Priljubljeno